+40 720 502 502

Despre Noi

SAMMARINA MEDICAL functioneaza pe piata serviciilor medicale inca din 1996, oferind la acea data exclusiv investigatii ecografice realizate cu scanner-ul cu ultrasunete de inalta performanta Hitachi model EUB 525.

sammarina-medical-intrare
sammarina-medical-receptie

Un an mai tarziu, din dorinta de a acoperi cererea pietei municipiului Constanta pentru investigatii medicale complexe si de calitate s-a hotarat extinderea activitatii medicale. Astfel, a fost infiintata micropoliclinica Sammarina in cadrul careia functioneaza un laborator clinic modern, cabinete de examinare ecografica, consultatii de specialitate (endocrinologie, pediatrie, cardiologie, interne, tensiune,  ecografie, EKG, test de efort).

Pusa in slujba pacientului, politica investitionala a vizat crearea unei dotari cu aparatura de laborator de ultima tehnologie, recrutarea unui personal medical de un profesionalism recunoscut si nu in ultimul rand satisfactia deplina a beneficiarilor acestor servicii.

Astfel, dotarea de exceptie, complet automatizata a laboratorului (imunoanalizor pe chemoluminiscenta, analizor de hematologie, echipament de electroforeza, analizor automat de biochimie) permite realizarea in conditii de exactitate, rapiditate si confidentialitate maxime toata gama de analize de biochimie, imunologie, markeri tumorali, hematologie, urina, microbiologie, citologie, electroforeza.

Examinarile ecografice cu ultrasunete, de cea mai inalta profunzime, claritate si acuratete, sunt efectuate cu cel mai performant scanner existent pe piata serviciilor de profil – Hitachi, model EUB 525.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP