+40 720 502 502

Endocrinologie

Endocrinologia este o ramură a disciplinelor medicale care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor glandele cu secreţie internă ale organismului uman. Paleta bolilor endocrine pe care le poate prezenta un pacient este extrem de larga, pentru un diagnostic corect şi un tratament adecvat fiind necesare cunoştinte de specialitate din foarte multe domenii medicale.

Cabinetul medical de endocrinologie din cadrul centrului medical Sammarina este un cabinet medical privat care ofera servicii medicale specializate pentru afecţiuni endocrine acute şi cronice, într-un spaţiu care asigură confort şi confidenţialitate. In cadrul cabinetului de endocrinologie se realizează investigatii si tratament privind patologia tiroidei (hipo/hipertiroidism, nodulii tiroidieni, tiroidite), a hipofizei (adenoame, diabet insipid, insuficienţa hipofizară), a glandelor suprarenale (boala Addison, Cushing), a paratiroidelor (hipo/hipercalcemia); investigatii si tratament privind bolile endocrine la copii (tulburări de creştere, patologia pubertăţii); investigarea şi tratarea obezităţii de cauză endocrină; tratamentul tulburarilor de menopauză, tratamentul osteoporozei; investigatii şi tratament privind infertilitatea de cauză endocrină; investigatii şi tratament privind patologia sânului; ecografie endocrină.

Consultaţia pentru afecţiuni endocrine va dura in medie 20- 30 minute si va include: istoricul medical al pacientului si al familiei, examenul fizic complet, interpretarea datelor obtinute din analize de laborator şi imagistice, stabilirea unui diagnostic preliminar, examinare ecografica endocrina (daca e cazul), intocmirea planului de evaluari complementare si recomandari.

Ecografia glandelor endocrine (tiroida, suprarenale, ovare, testiculi) a devenit o metodă complementara şi necesară de examinare in specialitatea Endocrinologie. Examinarea ecografica nu este invaziva, asa incât se poate efectua la orice vârsta, în maxima siguranta si se poate repeta ori de cate ori este necesar. Pentru examinarea ecografica din cabinet dispunem de ecograf model Toshiba Xario 200, versiunea 2014, echipat cu modulul Doppler şi elastografie in timp real.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP