+40 720 502 502

Proiect finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional 2007 – 2013

Proiectul „Achizitie echipamente medicale” a fost realizat in cadrul cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 – Axa prioritara 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul de interventie 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, cod SMIS 27682.

Obiectivele proiectului

Obiectivul general al proiectului l-a constituit cresterea competitivitatii in activitatea servicii medicale a S.C. SAMMARINA MEDICAL S.R.L. prin imbunatatirea actului medical.

Obiectivele specifice ale proiectului au constat in:
– Orientarea serviciilor oferite in functie de cerintele beneficiarilor serviciilor medicale;
– Cresterea eficientei prin utilizarea tehnologiilor moderne;
– Cresterea calitatii serviciilor oferite.

Realizarea obiectivelor propuse au contribuit astfel la realizarea obiectivului strategic al Regio si anume: sprijinirea unei dezvoltari economice, sociale, durabile si echilibrate teritorial, a tuturor regiunilor Romaniei, potrivit nevoilor si resurselor specifice, cu accent pe sprijinirea dezvoltarii durabile a polilor urbani de crestere, imbunatatirea mediului de afaceri si a infrastructurii de baza, pentru a face din regiunile Romaniei, in special cele mai slab dezvoltate, locuri atractive pentru investitii.

Investitia realizata prin proiect a contribuit semnificativ la atingerea obiectivelor si a fost esentiala pentru indeplinirea obiectivului strategiei de dezvoltare.

Investitia realizata prin proiect a permis extinderea gamei de servicii si cresterea calitatii serviciilor oferite in prezent de catre S.C. SAMMARINA MEDICAL S.R.L..

Finantarea proiectului

– Valoarea totala a proiectului: 838.558,19 lei
– Valoarea totala eligibila a proiectului: 674.393,47 lei
– Valoarea eligibila nerambursabila: 674.393,47 lei
– Contributia Beneficiarului la valoare eligibila a proiectului: 0,00 lei
– Valoarea neeligibila inclusiv TVA aferenta valorii totale a proiectului: 164.164,72 lei

Durata de implementare a proiectului este de 6 luni.

Prin proiect au fost achizitionate urmatoarele echipamente:
– Ecograf
– Pulsioximetru
– Test de efort
– Defibrilator
– EKG
– Spirometru
– Centrifuga
– Cititor de urini
– Analizor de biochimie
– Analizor pentru determinari imunologice
– Microscop
– Statie de lucru (3 buc)
– Monitor server baze de date
– Laptop (2 buc)

DSC_1111
DSC_1113
DSC_1121
DSC_1095
DSC_1097
DSC_1100
DSC_1108
DSC_1103
DSC_1092
DSC_1119

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

www.inforegio.ro

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP