+40 720 502 502

Cardiologie

Bolile cardiovasculare reprezinta cea mai importanta cauza de mortalitate si morbiditate la nivel mondial dar si la noi in tara. Dignosticarea acestor afectiuni complexe necesita evaluare clinica si mijloace uneori complexe de investigatii (specifice cardiologiei). Diagnosticul corect stabilit este premisa principala a unui tratament adecvat.

Cabinetul de cardiologie din cadrul centrului Sammarina Medical ofera servicii de diagnostic si tratament pentru afectiunile cardiovasculare.

La Sammarina Medical veti fi intampinat de un personal prietenos, permanent  peocupat sa va asculte doleantele si sa va indrume,  cabinetul fiind  organizat eficient pentru nu astepta inutil/ elimina tensiunea asteptarii. Pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism intr-un cadru placut si relaxant.

Prin serviciile medicale oferite ne dorim sa venim in intampinarea pacientului pentru rezolvarea prompta a problemelor din sfera cardiovasculara, reprezentand o  alternativa medicala moderna si eficienta.

Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie care permite efectuarea unei palete largi de analize si investigatii medicale si pentru ca evaluarea sanatatii dumneavoastra sa se faca cu cat mai multa acuratete, am achizitionat cele mai performante echipamente pentru a pune la dispozitie medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afectiunilor.

Cabinetul este dotat cu doua aparat ECG si un ecocardiograf performant cu sonde pentru cord si vase, holter ECG, holter tensiune arteriala. Aceasta aparatura permite evaluarea precisa si completa ambulatorie a bolnavilor cu afectiuni cardiovasculare.

Personalul medical calificat, prin dotarea existenta, asigura servicii de diagnostic moderne, ecografie cardiaca si arteriala la cele mai inalte standarde, conform ghidurilor europene in vigoare. Totodata personalul nostru va va ajuta cu sfaturi calificate referitoare la modificarea stilului de viata si la prevenirea afectiunilor cardiovasculare si a complicatiilor.

Serviciile medicale oferite din inima pentru inimile dumneavoastra sunt:

  • Consultatie clinica de cardiologie
  • Electrocardiograma (ECG)
  • Ecografie cardiaca- mod M, mod 2D, Doppler pulsat, Doppler continuu
  • Monitorizare ambulatorie ECG timp de 24 ore (Holter ECG)
  • Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale timp de 24 ore (Holter TA)
  • Consultanta in vederea diagnosticului si tratamentului invaziv cardiovascular

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP