+40 720 502 502

Ecografia arterelor periferice

Ecografia Doppler vasculara ofera medicului informatii asupra morfologiei (formei) structurilor examinate (particular vasele de sange), precum si date functionale, cum ar fi impactul acestor modificari asupra curgerii sangelui prin vase. Aceste modificari sunt de obicei infundari si/sau regurgitări sau cu parametri modificati sau, mai rar, particularitati anatomice de dezvoltare gresite.

Examenul ecografic Doppler vascular ofera medicului atat imaginea structurilor investigate, dar si modul în care curge sangele prin vasul examinat, parametrii fluxului sangvin si efectul modificarilor anatomopatologice ale vaselor asupra curgerii sangelui prin vase.

Informatiile obtinute prin metoda Doppler sunt extrem de utile medicului care poate decide daca se va urma un tratament medicamentos sau va fi efectuata o interventie chirurgicala.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP