+40 720 502 502

Ecografia venoasa

Ecografia de vene reprezinta un examen imagistic ecografic a vaselor sangvine combinat cu explorarea functionala a circulatiei sanguine in venele respective cu ajutorul sistemului Doppler.

Initial se efectueaza explorarea morfologica a vaselor sanguine prin identificarea venelor, vizualizarea pe un traseu cat mai lung a vasului supus examenului, aprecierea directiei, calibrului, pulsatilitatii, aprecierea peretilor si se continua cu explorarea morfopatologica a proceselor supraadaugate in lumen si/sau in peretele vascular. In patologia venoasa, explorarea Doppler este necesara pentru diagnosticul trombozei venoase cu ocluzie sau fara ocluzie, diagnosticul sindromului post-trombotic, a trombozei recurente, a insuficientei venoase, a varicelor. Ecografia Doppler este o metoda neinvaziva, nedureroasa, neiradianta si nu necesita spitalizare sau pregatire prealabila a pacientului.

Ecografia de vene este o investigatia absolut necesara medicului cardiolog şi chirurg inaintea intervenţiilor pe venele periferice, intrucat aceasta identifica locul comunicantelor pentru sistemul venos profund si superficial, comunicante care trebuie ligaturate de catre chirurg, in caz contrar, varicele avand tendinta la recidiva.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP