+40 720 502 502

Ecografie (Ultrasonografie)

Astazi imagistica medicala in diagnosticul diferitelor afectiuni este o provocare. Toshiba Xario™ 200 satisface cerințele clinice cu o versatilitate remarcabila, oferind un flux de lucru flexibil și performanță constantă a imaginii de înaltă calitate.

Xario™ 200 oferă o gamă completă de instrumente de diagnostic imagistic, astfel încât să puteți bucura de o claritate a imaginii și o rezoluție fără compromisuri în cea mai largă gamă de setări clinice. O serie de opțiuni avansate și de cuantificare a imaginii permite medicului să ia decizii adecvate pentru managementul corect şi complet al bolilor.

Detalii clinice în timpul cel  mai scurt
Pentru Toshiba Xario™ 200 cea mai bună calitate a imaginii vă permite să efectuați un diagnostic rapid și fără probleme. Fiecare dintre tehnologiile sale unice de formare a imaginii vă oferă o mai bună calitate a imaginii, prin reducerea zgomotului, consolidarea și îmbunătățirea semnalului de vizualizare. Pachetul software Toshiba iStyle™ + Productivity Suite permite examene mai rapide și o mai mare productivitate, prin reducerea introducerii datelor de la tastatura, îmbunătățirea fluxului de lucru și creșterea coerenței examenelor.

Transductori perfecti pentru diagnostic precis

Fiecare dintre tehnologiile unice de imagistica ale Xario™ 200 vă oferă o mai bună calitate a imaginii. Toate funcțiile lucrează mână în mână cu alte moduri de formare a imaginii pentru o mai mare uniformitate chiar și în cadrul fiecărei aplicații.

Mai multă claritate, rezultate clinice mai bune
Imagistica de precizie și ApliPure™ + oferă imagini clare cu contur deosebit de precis al leziunilor, uniformitate îmbunătățită a imaginii și reducerea artefactelor.

Profunzime și detalii pentru toți pacienții
Tissue Diferential exclusive Harmonic Imaging (D-THI) oferă imagini de contrast și de rezoluție spațială de neegalat, alături de o profunzime  remarcabilă.

Rezoluție superioară și sensibilitate
Fluxul dinamic avansat (ADF) ridică investigaţia Doppler color la un nou nivel de rezoluție spațială pentru a detalia vascularizația cu o precizie fără precedent.

Consola complet personalizabila
Consola și modul sensibil al ecranului tactil corespunde deplin nevoilor dumneavoastră clinice și preferințele personale, pur și simplu prin atribuirea de funcții tastelor pe care le utilizaţi frecvent.

Optimizarea instantanee a imaginii QuickScan
QuickScan optimizează automat imaginea cu o simplă apăsare a unui buton, astfel încât să puteți obține o mai mare consecvență în examinare în timpul cel mai scurt.

Scurtează timpul de examinare prin reducerea utilizării tastaturii
Noul meniu Start rapid Xario ajută la reglarea parametrilor de formare a imaginii pentru orice obiectiv clinic specific asigurând în același timp un flux de lucru lin, fără întreruperi.

Ecografia standard 2D evalueaza detalii anatomice ale diferitelor structuri vizualizate pe baza diferentelor intre impedantele acustice ale acestora (ecografie clasica, modul B). La aceasta se adauga examenul Doppler, care apreciaza elementele in miscare (fluxul sangvin).

Tehnica dezvoltata de specialiştii de la Toshiba Medical Systems – elastografie in timp real – disponibila pe Toshiba Xario™ 200, adauga la cele prezentate anterior o noua dimensiune a examinarii: masurarea în timp real a elasticităţii ţesuturilor. Elastografia in timp real este considerata a fi cel mai important pas in evolutia ecografiei, de la implementarea tehnicii Doppler.

Adaugarea acestui nou mod de evaluare a leziunilor de la nivelul diverselor organe are in primul rand aplicabilitate in diferentierea dintre tumorile benigne si cele maligne, dar si in aprecierea extinderii unei leziuni. Elastografia in timp real se poate aplica pentru leziuni situate la nivelul sanului, tiroidei, testiculului, ţesuturilor moi. Astfel diagnosticul devine mai precis, se pot evita manevre ulterioare inutile, riscante, costisitoare (punctii, biopsii, CT, RMN).

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP