+40 720 502 502

Indicele glezna – brat

Indicele glezna – brat este o investigatie care permite compararea tensiunii arteriale inregistrate la brat cu tensiunea arteriala inregistrata la glezna pentru depistarea deficientelor circulatorii arteriale ale membrelor inferioare. Aceasta inlocuieste oscilometria clasica, fiind mult mai fidela si sensibila.

Investigatia se recomanda tuturor pacientilor care acuza dureri in membrele inferioare in timpul mersului. Investigatia se poate efectua in orice moment al zilei si nu e dependenta de medicatia administrata.

Investigatia diferentiaza insuficienta circulatorie de la nivelul membrelor inferioare care necesita doar tratament medicamentos de deficientele circulatorii care necesita tratament chirurgical.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP