+40 720 502 502

Monitorizarea Holter ECG (electrocardiograma)

Holter ECG este o investigatie care permite inregistrarea ritmului cardiac de la 24 ore pana la 7 zile si evidentiaza evenimente cauzate de simptome acuzate de pacient si care nu pot fi surprinse de electrocardiograma de repaus.

Holter ECG consta in montarea unor electrozi pe corpul pacientului, conectarea electrozilor la un mic aparat care va fi prins la brâul pacientului cu o curea si care va fi in functiune pe toata perioada stabilita de medic pana la intoarcerea pacientului in centrul medical. Ulterior se transfera datele inregistrate din aparat intr-un calculator si se face interpretarea datelor de catre medicul cardiolog care va face corelatiile intre simptomatologie si evenimentele inregistrate.

Recomandări pentru pacientii care urmeaza sa efectueze Holter ECG:

  • sa se prezinte la centrul Sammarina Medical pentru montarea holterului;
  • sa revina in ziua stabilita de medic pentru a i se demonta aparatul si a i se interpreta rezultatele de catre medicul cardiolog;
  • sa nu ude aparatul in timpul efectuarii masuratorilor;
  • sa nu stearga aparatul cu substante chimice;
  • sa poarte, de preferat, imbracaminte din materiale naturale;
  • sa evite folosirea sistemelor hands-free;

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP