+40 720 502 502

Monitorizarea Holter TA (tensiune arteriala)

Holter TA este investigatie care permite inregistrarea tensiunii arteriale la intervale regulate de timp, pe durata a 24 de ore cu scopul  de a obtine un profil tensional al pacientului cat mai apropiate de cel real.

Holter TA consta in aplicarea pe brat a unei mansete care e conectata la un mic aparat care va fi purtat in timpul a 24 de ore de catre pacient la brau si inregistrarea la interval de 30 de minute in cursul zilei si la interval de 1 ora in cursul noptii a TA. Ulterior se transfera datele inregistrate din aparat intr-un calculator si se face interpretarea datelor de catre medicul cardiolog care va face corelatiile intre simptomatologie si valorile inregistrate.

Recomandări pentru pacientii care urmeaza sa efectueze Holter TA:

  • sa se prezinte in centrul Sammarina Medical imbracat cu o haina cu maneca scurta pentru a facilita aplicarea mansetei de masurat pe brat;
  • sa revina a doua zi pentru a i se scoate aparatul si a i se interpreta rezultatele de catre medicul cardiolog;
  • sa nu ude aparatul in timpul efectuarii masuratorilor;
  • sa nu scoata manseta timp de 24 de ore cat timp e programata sa efectueze analiza;
  • sa evite dormitul pe bratul pe care e aplicata manseta;
  • sa evite mersul pe bicicleta, motocicleta sau condusul autovehiculelor.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP