+40 720 502 502

Pediatrie

Pediatria este ramura disciplinelor medicale medicinei consacrată copilului şi bolilor sale. Specialitatea pediatrie tratează copilul de la varsta de nou nascut si pana la majorat şi are ca obiect prevenţia, dignosticarea şi tratamentul afecţiunilor pediatrice.

Centrul medical Sammarina oferă cele mai bune servicii medicale în mediul cel mai prietenos pentru copiii de toate vârstele. Spaţiul destinat consultaţiilor de pediatrie este amenajat în acord cu nevoile şi aşteptările copiilor, astfel încât vizita la medic să nu devină pentru ei o experienţă neplăcută.

Este amenajat in culori calde si prietenoase, punandu-se la îndemâna celor mici jucării si televizor. Toate acestea urmăresc ca cei mici sa fie relaxati, acomodați cu ambientul, astfel încât consultația sa se desfășoare in condiții optime .

Încă din perioada prenatala mamele sunt încurajate si ajutate sa alăpteze. Ele vor primi cele mai competente sfaturi privind tehnicile si pozițiile de alăptare,conservarea laptelui muls, tratamentul ragadelor, alimentația si medicația recomandata mamelor pe perioada alăptării de la consultantul nostru in lactatie, acreditat international IBCLC. Sunt explicate baia si ingrijirea pielii sugarului, toaleta bontului ombilical , masajul şi plimbarea sugarului.

Intrucât medicina preventivă este cea mai eficientă, in cabinet se desfășoară controale periodice (lunare pentru grupa 0-12 luni, mai rare ulterior). Copiii sunt măsurați, cântăriți, se stabilesc percentilele de greutate, înălţime şi indicelui de masa corporală si in funcție de rezultatele obținute se recomandata alimentatia, scheme de diversificare pentru sugari, scheme pentru profilaxia si tratamentul rahitismului si a anemiei feriprive, seturi de analize ce vor fi efectuate la începutul si la sfârșitul tratamentului si chiar ecografii abdominale in cazul durerilor abdominale recurente foarte frecvent acuzate de copii.

Pentru îmbolnăvirile acute copiii vor fi consultați cu răbdare ,chiar dacă sunt nervoşi si refractari. Consultația va fi completă, nu doar țintită pe motivele prezentării astfel încât la sfârșitul consultației părinții vor primi informații atât despre boala prezenta cât si sfaturi generale de îngrijire, recomandare unor analize de bilanț, etc. Tratamentul recomandat va fi explicat in detaliu urmând ca in zilele următoare să se  efectueze reevaluări doar de necesitate.

De asemenea se discuta despre posibilele scheme de vaccinare, cu vaccinuri din schema naționala sau scheme care sa cuprindă vaccinuri optionale.

 

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP