+40 720 502 502

Testul de efort

Este o investigatie care permite medicului cardiolog sa urmareasca aspectul electrocardiogramei, a tensiunii arteriale, a pulsului in timpul efectuarii efortului de catre pacient.

Testul de efort consta in masurarea in repaus a frecventei cardiace si a tensiunii arteriale prin efectuarea unei ECG de repaus, aplicarea apoi pe corp a 12 electrozi conectati la un aparat ECG care monitorizeaza activitatea electrica a cordului in timpul in care pacientul va alerga pe o banda dupa un anumit protocol prestabilit, care presupune cresterea gradata a intensitatii efortului.

Testul de efort este precedat de o ecocardiografie Doppler color completa, iar după caz ecocardiografia se poate repeta în timpul sau imediat după oprirea testului (stress-echo).

Se recomanda pacientilor care urmeaza sa faca un test de efort sa fie imbracati lejer si sa poarte o incaltaminte comoda. De asemenea, e recomandat sa nu ia medicatia curenta in ziua efectuarii testului de efort.

Sammarina Medical

In cadrul micropoliclinicii Sammarina functioneaza un laborator clinic modern, cabinete pentru examinare ecografica si consultatii de specialitate.

+

Servicii Medicale

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

+

Proiect REGIO

Proiectul SAMMARINA MEDICAL
este finantat cu fonduri europene
prin Programul Operational Regional
2007 - 2013

+

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

+

© 2014 - 2023 Sammarina Medical - Clinica Medicala Constanta - made by Web Design Agency & Mentenanță WP